INDKVARTERING

INDKVARTERING

Delelejlighed

Nogle af vores lejligheder ligger i gåafstand til skolen og andre maks. 20 med bus. Disse lejligheder har alle mere end ét værelse, samt enten ét eller to badeværelser, en stue og et fuldt møbleret køkken med vaskemaskine.

Faciliteter:
I delelejlighederne forefindes der:

– Dobbelt- eller enkeltværelser

– WI-FI.

– Fuldt møblerede køkkener samt vaskemaskiner

Eleverne skal selv medbringe eget sengelinned samt håndklæder. Hvis du ikke ønsker at medbringe sengelinned, kan du leje det på skolen. Debla kan derudover arrangere rengøringsservice, ved forespørgsel.

Betingelser: Hvis det drejer sig om et dobbeltværelse, og to personer kommer til at bo sammen, sørger vi for, at aldersforskellen maksimalt er 5 år. Indkvarteringen er reserveret fra dagen før kursets start til dagen efter kursets slutning. Der er mulighed for at bestille ekstra overnatninger.

Hvis du af en eller anden årsag ønsker at ændre bolig under dit ophold, bedes du læse vores betingelser for dette (elevmanual).

2 (2)

Privat lejlighed

Denne type lejlighed er forbeholdt én eller to personer. Disse lejligheder ligger 10 min. gang fra skolen, 5 min. fra stranden og 10 min. til centrum af Malaga.

Lejlighederne har, udover en fantastisk placering, de nødvendige faciliteter tilknyttet, for at gøre dit ophold på Debla så behageligt som muligt.

Faciliteter:  

I den private lejlighed forefindes der:

– Dobbelt- eller enkeltværelser.

– WI-FI.

– Fuldt møbleret stue og køkken inkl. husholdningsapparater                (vaskemaskine, ovn, mikroovn, kaffemaskine).

– Badeværelse

– Lagner og håndklæder.

5 (1)

Familie

Indkvartering hos en familie er idéel for de elever, der ønsker at integrere sig i en spansk families hverdag og lære den spanske gastronomi at kende. Spaniernes åbne væremåde gør det nemt at komme i snak med dem, og dermed kommer du hurtigt til at forbedre dit spanskniveau.

Vi samarbejder med udvalgte familier, som kontinuerligt bliver evalueret, så vi er sikre på, at vores elever får et behageligt ophold hos dem.

Faciliteter:

– Dobbelt- eller enkeltværelse

– Halvpension eller helpension

Prisen inkluderer følgende:

– Værelse som bestilt

– Anvendelse af fællesarealer

– Måltider (efter aftale med familien)

– Ugentlig skift af sengetøj

– Én ugentlig vask (hvis du har brug for mere end én vask, er prisen 6 €       pr./ekstra vask)

Betingelser: Hvis det drejer sig om et dobbeltværelse, og to personer kommer til at bo sammen, sørger vi for, at aldersforskellen maksimalt er 5 år. Indkvarteringen er reserveret fra dagen før kursets start til dagen efter kursets slutning. Der er mulighed for at bestille ekstra overnatninger.

Hvis du af en eller anden årsag ønsker at ændre bolig under dit ophold, bedes du læse vores betingelser for dette (elevmanual).

6 (1)

HOTEL

En anden indkvarteringsmulighed er på hotel. I Málaga findes der utallige hoteller, som også ligger tæt på skolen.