HVORFOR DEBLA?

HVORFOR DEBLA?

Leder du efter en skole som tilbyder spanskundervisning i Malaga, hvor undervisningen er af høj kvalitet, personlig service, en hyggelig atmosfære og fantastisk beliggenhed? 

 

10 gode grunde til at vælge Debla!

#1

SKOLENS BELIGGENHED

Skolen ligger kun 10 min. gang fra centrum og 5 min. fra stranden.

#2

PERSONLIG SERVICE

Det, der er med til at karakterisere Debla, er vores personlige service, hvor vi gør os umage for at imødekomme enhver elevs specifikke behov. Den service vi yder, bliver rost af de ca. 1400 elever, vi byder velkommen hvert år.

#3

CERTIFICERET SPANSKUNDERVISNING I MALAGA

Vi er certificeret af “El Instituto Cervantes”, som garanterer en høj kvalitet.

#4

1979

VI HAR UNDERVIST I SPANSK SIDEN 1979

Siden 1979 har vi undervist folk fra hele verden i spansk - din indlæring er i gode hænder hos os!

#5

ET OPHOLD PÅ DEBLA ER IKKE KUN ET SPROGKURSUS - DET ER EN OPLEVELSE FOR LIVET!

Udover at tilbyde spanskkurser i Malaga, tilbyder Debla også en række aktiviteter - både på og udenfor skolen - der integrerer kursusdeltagerne i den spanske kultur.

#6

UNDERVISNINGSMATERIALE

Til vore spanskkurser bruger vi vort eget undervisningsmateriale, der er udviklet og tilpasset til de enkelte niveauer - dette materiale er inkluderet i prisen.

#7

MINDRE GRUPPER, MERE FOKUS

Da vi gennemsnitligt har 5-6 elever på hvert undervisningsniveau (maks. 8), bliver spanskundervisningen yderst personlig og tilpasset den enkelte elevs behov.

#8

VORES SMUKKE SKOLE

Debla har udendørs og indendørs klasseværelser, flere solterrasser og en hyggeligt have - alt sammen med udsigt over det skønne Middelhav.

#9

AKTVITETSPROGRAMMER

Udover spanskundervisningen i Malaga, tilbyder Debla også en række forskellige aktiviteter og udflugter hver uge. Disse aktiviteter arrangeres ofte af vore lærere eller en guide fra Debla, og her har vore kursusdeltagere rig mulighed for at opleve mere af Spanien og landets kultur.

#10

MÁLAGA ER EN FANTASTISK BY

Tæt på middelhavet + flotte sandstrande + godt vejr + rig kultur + gastronomi